Ce spun clientii

Comunicarea eficienta cu echipa Freya precum si profesionalismul acestora constituie liantul unui parteneriat de succes. Suntem incantati sa colaboram cu o companie care intelege nevoile clientului.

Claudiu Opran, Director BeNat


Fiind alaturi de noi, echipa Freya ne-a ajutat sa ne dezvoltam cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect, al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare, echipa Freya ne va oferi servicii impecabile si va ramane cel mai important partener pentru "noi".

Mihaita Vasile,  Administrator  La Comedie


Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cind am ales sa lucram cu Freya. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul colaborarii. Increderea ne-a fost rasplatita.

Robert Dumitrache , Manager Café Antipa


Am descoperit in Freya un partener de incredere in construirea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. In relatiile cu "noi", echipa Freya a dat dovada de profesionalism si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si a indeplinit cu succes si la timp toate obligatiile contractuale. Recomandam Freya pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada.

Marinescu Claudiu, Manager OktoberFest Pub


Tuturor solicitarilor noastre li s-a raspuns cu eficienta si promptitudine. Intotdeauna am gasit cea mai buna solutie pentru dorintele noastre. Alaturi de acestea, modalitatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor noastre, ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere. Acum stim ca ne putem baza pe serviciile voastre.

Ionut Ghenu, Administrator Deko Cafe


Echipa Freya nu ne-a dezamagit niciodata si face tot posibilul sa-si imbunatateasca mereu serviciile, este atenta la feed-back si deschisa la nevoile clientului. I-as recomanda oricarei companii doritoare sa inceapa un parteneriat cu o echipa ce dezvolta sisteme de gestionare si administrare pentru ca si-au castigat increderea noastra pe parcursul parteneriatului.

Rhea Dragomir, Manager Pensiunea Fortuna


Colaborarea mea cu echipa Freya a fost una de bun augur: sunt foarte promti, operationali in orice moment al zilei, iar echipa este de nota 10+.
Aveam mare nevoie de un soft mai usor de folosit, dar cu functionalitati complexe. Softul Freya imi este de mare ajutor, iar aplicatiile sunt usoare, pe intelesul tuturor. A trebuit sa schimb vechiul soft pentru ca nu era suficient de performant pentru ce aveam nevoie la momentul respectiv. Felicitari echipei!

Vasilica Ciobanu, Administrator Black Fritz


Intotdeauna intelegatori fata de nevoile noastre speciale, gata sa ne dea o mana de ajutor pentru ca lucrurile sa mearga mai bine pentru amandoi.

Adrian Costache , Administrator Statiunea Didactica Belciugatele

Prezentari video
Sustinem excelenta
Inchirieri echipamente IT prin

prezentari-video2

logoexcelsior

grenke

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Soft gestiune stocuri

|

Software delivery

|

Soft cafenea

|

Soft gestiune

|

Gestiune Bar

|

Software gestiune

|

Soft gestiune restaurant

|

Gestiune Restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.